Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/4678
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Анохіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T12:27:10Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T12:27:10Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/4678 | - |
dc.description.abstract | Одним із сучасних напрямків медицини, який активно розвивається, є альтернативна медицина, зокрема фітотерапія. Застосування добавок на основі рослинних компонентів для корекції симптомів з боку різних органів та систем організму людини базується на потенційно корисних властивостях біологічно активних речовин, які містяться у травах. Згідно з опитуванням жителів Західної Європи та США, близько 50% населення використовували певну форму альтернативної терапії. У країнах, що розвиваються, використання нетрадиційних методів лікування більш поширене. Найчастіше причиною використання альтернативних методів терапії є бажання зменшити вираженість симптомів хронічних захворювань, які неможливо вилікувати традиційними методами | uk_UK |
dc.publisher | Тематичний номер «Гастроентерологія. Гепатологія. Колопроктологія» Медична газета «Здоров’я України 21 сторіччя» | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | 2 (68); | - |
dc.subject | фітотерапія | uk_UK |
dc.subject | Застосування добавок на основі рослинних компонентів | uk_UK |
dc.title | Сила потрійної дії натуральних компонентів дієтичної добавки Холівер для корекції симптомів шлунково-кишкового тракту | uk_UK |
dc.title.alternative | The power of the triple action of the natural components of the Holiver dietary supplement for the correction of gastrointestinal symptoms | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gastro_2_2023_str_12_13.pdf | 3.47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.