Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/4117
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнохіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛопух, Ігор Ярославович-
dc.contributor.authorКоруля, Ірина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-10-25T10:56:33Z-
dc.date.available2022-10-25T10:56:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/4117-
dc.description.abstractУ процесах перетравлення їжі беруть участь усі органи травної системи, починаючи з ротової порожнини, в т.ч. шлунок, тонка та товста кишки, підшлункова залоза, гепатобіліарна система. Розрізняють три види травлення: порожнинне, пристінкове, чи мембранне та внутрішньоклітиннеuk_UK
dc.publisher«Здоров’я України 21 сторіччя», № 22(515), 2021, С.36-37uk_UK
dc.subjectМальабсорбція жирівuk_UK
dc.subjectМальабсорбція білківuk_UK
dc.subjectМальабсорбція вуглеводівuk_UK
dc.subjectсучасніші ферментні препаратиuk_UK
dc.titleХронічний панкреатит, коморбідний із захворюванням тонкої кишки. Який ферментний препарат обрати?uk_UK
dc.title.alternativeChronic pancreatitis, comorbid with a disease of the small intestine. Which enzyme preparation to choose?uk_UK
Розташовується у зібраннях:Кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ZU_22_2021_st36-37.pdf292.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.