Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/3694
Назва: Особливості професійної захворюваності медичних працівників Житомирської області на COVID-19 та оцінка ризиків їх зараження вірусом SARS-CoV-2 в аспекті безпеки, гігієни праці та інфекційного контролю
Автори: Харчук, Л.В.
Ключові слова: SARS-CoV-2
COVID-19
захворюваність
гігієна праці
безпека праці
медичні працівники
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Яворовський О. П., Скалецький Ю. М., Брухно Р. П., Харчук Л. В., Борис В. М., Шуляренко В. П. Особливості професійної захворюваності медичних працівників Житомирської області на COVID-19 та оцінка ризиків їх зараження вірусом SARS-CoV-2 в аспекті безпеки, гігієни праці та інфекційного контролю. Довкілля та здоров’я. № 1/2021, с. 4–13.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/3694
ISSN: 2077-7477
Розташовується у зібраннях:Кафедра медицини праці, психофізіології та медичної екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харчук_01.pdf439.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.