Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/3561
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Харченко, Наталія Вячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-20T08:26:35Z | - |
dc.date.available | 2021-10-20T08:26:35Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/3561 | - |
dc.description.abstract | Кількість захворювань, пов’язаних із нераціональним харчуванням та порушенням роботи шлунково-кишкового тракту (ШКТ), невпинно зростає. Тому перед лікарями постає багато питань: які методи профілактики гастроентерологічної патології найдоцільніше використовувати, як уберегти пацієнта від переходу захворювання у хронічну форму, як підібрати оптимальну схему діагностики, лікування та харчування для конкретної людини? А в теперішній час особливо актуальними стають знання про особливості перебігу та терапії хворих на COVID-19, які мають гастроентерологічну симптоматику. | uk_UK |
dc.publisher | Здоров’я України, тематичний номер «Гастроентерологія, гепатологія, колопроктологія» | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | ;№ 2 (60) | - |
dc.subject | Симпозіум із міжнародною участю " ХХІІІ Національна школа гастроентерологів, гепатологів України" | uk_UK |
dc.subject | Академія здорового харчування | uk_UK |
dc.title | ХХІІІ Національна школа гастроентерологів, гепатологів України – найочікуваніша наукова подія року | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Здоровя України №2 .pdf | 3.5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.