Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/3561
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарченко, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2021-10-20T08:26:35Z-
dc.date.available2021-10-20T08:26:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/3561-
dc.description.abstractКількість захворювань, пов’язаних із нераціональним харчуванням та порушенням роботи шлунково-кишкового тракту (ШКТ), невпинно зростає. Тому перед лікарями постає багато питань: які методи профілактики гастроентерологічної патології найдоцільніше використовувати, як уберегти пацієнта від переходу захворювання у хронічну форму, як підібрати оптимальну схему діагностики, лікування та харчування для конкретної людини? А в теперішній час особливо актуальними стають знання про особливості перебігу та терапії хворих на COVID-19, які мають гастроентерологічну симптоматику.uk_UK
dc.publisherЗдоров’я України, тематичний номер «Гастроентерологія, гепатологія, колопроктологія»uk_UK
dc.relation.ispartofseries;№ 2 (60)-
dc.subjectСимпозіум із міжнародною участю " ХХІІІ Національна школа гастроентерологів, гепатологів України"uk_UK
dc.subjectАкадемія здорового харчуванняuk_UK
dc.titleХХІІІ Національна школа гастроентерологів, гепатологів України – найочікуваніша наукова подія рокуuk_UK
Розташовується у зібраннях:Кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Здоровя України №2 .pdf3.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.