Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/3328
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПодпрятов, С.С.-
dc.contributor.authorПодпрятов, С.Є.-
dc.contributor.authorГичка, С.Г.-
dc.contributor.authorКорбут, С.М.-
dc.contributor.authorГетьман, В.Г.-
dc.contributor.authorМаринський, Г.С.-
dc.contributor.authorТкаченко, В.А.-
dc.contributor.authorТкаченко, С.В.-
dc.contributor.authorЧернець, О.В.-
dc.contributor.authorБєлоусов, І.О.-
dc.contributor.authorЛопаткіна, К.Г.-
dc.contributor.authorКорчак, В.П.-
dc.contributor.authorПетренко, О.Ф.-
dc.contributor.authorТарнавський, Д.В.-
dc.contributor.authorКузик, П.В.-
dc.date.accessioned2021-02-18T14:05:02Z-
dc.date.available2021-02-18T14:05:02Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/3328-
dc.description.abstractМета роботи - оцінити стійкість до впливу гноєтворних мікроорганізмів тканинної субстанції МА, створеного із застосуванням технології електрозварювання живих тканин. Висновки: тканинна субстанція створеного ЕМА зберігає суцільність та часткову цілісність у середовищі гноєтворних мікроорганізмів протягом 8 днів. Тканини поза ЕМА при цьому зазнають повного розпаду. Переважна частина субстрату МА, який утворюється в тканинах кишки внаслідок з'єднувального електрозварного впливу, впродовж 8 діб зберігає стійкість до лізису мікроорганізмами, виділеними з гнійних вогнищ.uk_UK
dc.publisherКлінічна та експериментальна патологія.uk_UK
dc.relation.ispartofseriesТ.17. №2 (64);С.58-62.-
dc.subjectелектрозварювання;uk_UK
dc.subjectкишка;uk_UK
dc.subjectанастомоз.uk_UK
dc.titleАнтибактерійна стійкість тканинної субстанції електрозварного міжкишкового анастомозу в гноєтворному мікробному середовищі.uk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Кафедра торакальної хірургії та пульмонології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
торакал.хірургії та пульмонологии.pdf3.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.