Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2603
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ячник, І.М. | - |
dc.contributor.author | Метленко, О.В. | - |
dc.contributor.author | Карпенко, Н.П. | - |
dc.contributor.author | Реготун, Р.В. | - |
dc.contributor.author | Іванов, Я.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-29T19:37:14Z | - |
dc.date.available | 2020-11-29T19:37:14Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-01 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2603 | - |
dc.description | Казеїни самі по собі є менш алергенними, ніж сироваткові білки, швидше руйнується основними харчовими ферментами. | uk_UK |
dc.description.abstract | Сироватковий білок піддається меньшому ступеню гідролізу щодо казеїнової фракції білків коров'ячого молока. | uk_UK |
dc.publisher | Журнал "Медицина неотложных состояний" | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | Том 16,№3, 2020; | - |
dc.subject | Гідроліз казеїну | uk_UK |
dc.title | Досвід використання Similac Alimentum у ранньому післяопераційному періоді в дітей | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра дитячої анестезіології та інтенсивної терапії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
S1.png | 229.07 kB | image/png | Переглянути/Відкрити | |
S2.png | 258.21 kB | image/png | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.