Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2523
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнохіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorХарченко, Вячеслав Вікторович-
dc.contributor.authorКоруля, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛопух, Ігор Ярославович-
dc.date.accessioned2020-11-23T12:28:01Z-
dc.date.available2020-11-23T12:28:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2523-
dc.description.abstractДієтологія належить до медичної спеціальності, яка передбачає великий обсяг знань та умінь в галузі харчування здорових людей та пацієнтів, лікуванням яких займаються лікарі різних спеціальностей. Якість безперервного професійного розвитку лікарів значною мірою залежить від професійного рівня та глибини знань науково-педагогічних працівників, включаючи таку інтеграційну науку як дієтологія. Для підвищення обізнаності лікарів з питань раціонального та дієтичного харчування слід підвищувати рівень знань науково-педагогічних працівників закладів вищої медичної освіти та закладів (факультетів) післядипломної освіти з питань дієтології на циклах підвищення кваліфікації.uk_UK
dc.publisherТези науково-практичної конференції безперервний професійний розвиток лікарів та провізорів в умовах реформування системи охорони здоров’я.uk_UK
dc.subjectбезперервний професійний розвиток лікарівuk_UK
dc.subjectдієтологіяuk_UK
dc.subjectнауково-педагогічні працівники.uk_UK
dc.titleШляхи підвищення якості підготовки викладачів вищих медичних закладів з питань клінічної дієтології в системі післядипломної освітиuk_UK
dc.title.alternativeПутиuk_UK
Розташовується у зібраннях:Кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шляхи підвищення якості підготовки НПП.pdf501.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.