Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2523
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Анохіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Харченко, Вячеслав Вікторович | - |
dc.contributor.author | Коруля, Ірина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Лопух, Ігор Ярославович | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-23T12:28:01Z | - |
dc.date.available | 2020-11-23T12:28:01Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2523 | - |
dc.description.abstract | Дієтологія належить до медичної спеціальності, яка передбачає великий обсяг знань та умінь в галузі харчування здорових людей та пацієнтів, лікуванням яких займаються лікарі різних спеціальностей. Якість безперервного професійного розвитку лікарів значною мірою залежить від професійного рівня та глибини знань науково-педагогічних працівників, включаючи таку інтеграційну науку як дієтологія. Для підвищення обізнаності лікарів з питань раціонального та дієтичного харчування слід підвищувати рівень знань науково-педагогічних працівників закладів вищої медичної освіти та закладів (факультетів) післядипломної освіти з питань дієтології на циклах підвищення кваліфікації. | uk_UK |
dc.publisher | Тези науково-практичної конференції безперервний професійний розвиток лікарів та провізорів в умовах реформування системи охорони здоров’я. | uk_UK |
dc.subject | безперервний професійний розвиток лікарів | uk_UK |
dc.subject | дієтологія | uk_UK |
dc.subject | науково-педагогічні працівники. | uk_UK |
dc.title | Шляхи підвищення якості підготовки викладачів вищих медичних закладів з питань клінічної дієтології в системі післядипломної освіти | uk_UK |
dc.title.alternative | Пути | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шляхи підвищення якості підготовки НПП.pdf | 501.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.