Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2523
Назва: | Шляхи підвищення якості підготовки викладачів вищих медичних закладів з питань клінічної дієтології в системі післядипломної освіти |
Інші назви: | Пути |
Автори: | Анохіна, Галина Анатоліївна Харченко, Вячеслав Вікторович Коруля, Ірина Анатоліївна Лопух, Ігор Ярославович |
Ключові слова: | безперервний професійний розвиток лікарів дієтологія науково-педагогічні працівники. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Тези науково-практичної конференції безперервний професійний розвиток лікарів та провізорів в умовах реформування системи охорони здоров’я. |
Короткий огляд (реферат): | Дієтологія належить до медичної спеціальності, яка передбачає великий обсяг знань та умінь в галузі харчування здорових людей та пацієнтів, лікуванням яких займаються лікарі різних спеціальностей. Якість безперервного професійного розвитку лікарів значною мірою залежить від професійного рівня та глибини знань науково-педагогічних працівників, включаючи таку інтеграційну науку як дієтологія. Для підвищення обізнаності лікарів з питань раціонального та дієтичного харчування слід підвищувати рівень знань науково-педагогічних працівників закладів вищої медичної освіти та закладів (факультетів) післядипломної освіти з питань дієтології на циклах підвищення кваліфікації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2523 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шляхи підвищення якості підготовки НПП.pdf | 501.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.