Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2427| Назва: | Гастроентерологічні прояви COVID-19: що потрібно знати лікарю |
| Інші назви: | Гастроэнтерологические проявления COVID-19: что нужно знать врачу |
| Автори: | Харченко Наталія Вячеславівна |
| Ключові слова: | Гастроентерологічні прояви COVID‑19: |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | Участковый врач |
| Короткий огляд (реферат): | відносно високий відсоток гастроентерологічної маніфестації COVID-19 вимагає від лікарів граничної уваги і SARSCoV-2 настороженості не тільки на етапі діагностики, госпіталізації, але і при веденні таких хворих. Розвиток діареї, нудоти і блювоти на тлі субфебрилітету, лихоманки є підставою для виключення COVID-19, ізоляції хворого і проведення комплексу протиепідемічних заходів, а супутнє ураження печінки у пацієнтів з COVID-19 може стати показанням для призначення гепатопротекторів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2427 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| uv_redmed-сторінки-1-8.pdf | 761.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.