Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2427
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарченко Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2020-11-19T14:24:05Z-
dc.date.available2020-11-19T14:24:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/2427-
dc.description.abstractвідносно високий відсоток гастроентерологічної маніфестації COVID-19 вимагає від лікарів граничної уваги і SARSCoV-2 настороженості не тільки на етапі діагностики, госпіталізації, але і при веденні таких хворих. Розвиток діареї, нудоти і блювоти на тлі субфебрилітету, лихоманки є підставою для виключення COVID-19, ізоляції хворого і проведення комплексу протиепідемічних заходів, а супутнє ураження печінки у пацієнтів з COVID-19 може стати показанням для призначення гепатопротекторів.uk_UK
dc.publisherУчастковый врачuk_UK
dc.subjectГастроентерологічні прояви COVID‑19:uk_UK
dc.titleГастроентерологічні прояви COVID-19: що потрібно знати лікарюuk_UK
dc.title.alternativeГастроэнтерологические проявления COVID-19: что нужно знать врачуuk_UK
Розташовується у зібраннях:Кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
uv_redmed-сторінки-1-8.pdf761.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.