Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/1874
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦиганенко, Олег Іванович-
dc.contributor.authorПершегуба, Ярослав Володимирович-
dc.contributor.authorЗахарова, Надія Миколаївна-
dc.contributor.authorАвраменко, Лариса Миколаївна-
dc.contributor.authorСклярова, Наталія Анатоліївна-
dc.contributor.authorОксамитна, Людмила Федорівна-
dc.date.accessioned2020-09-15T08:22:01Z-
dc.date.available2020-09-15T08:22:01Z-
dc.date.issued2020-03-
dc.identifier.citationЕкологічні та гігієнічні проблеми сфери життєдіяльності людини (Збірка тез науково-практичної конференції з міжнародною участю)uk_UK
dc.identifier.issn--
dc.identifier.urihttp://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/1874-
dc.description.abstractДля України є перспективним еколого-економічний напрямок виробництва продуктів харчування - виробництво продукції органічного (біологічного, екологічного) землеробства. Хоча відносно такої продукції встановлюються більш жорсткі вимоги як стосовно якості, так і безпеки у порівнянні з традиційною аграрною продукцією. Важливим елементом поєднання здорового харчування з стійкими виробничими системами є створення та розвиток в Україні стійких аграрних систем. Ефективним шляхом до створення стійких аграрних систем є запровадження соціально-екологічного відповідального землекористування, тобто введення до практики положень сталого розвитку агросфери, поступовий перехід від традиційного до органічного агровиробництва, зменшення площі розораності аграрних угідь та обсягів використання пестицидів і мінеральних добрив.uk_UK
dc.publisherНаціональний медичний університет імені О.О. Богомольця, Інститут гігієни та екологіїuk_UK
dc.relation.ispartofseries-;-
dc.subjectХарчуванняuk_UK
dc.subjectглобальне потеплінняuk_UK
dc.subjectраціони здорового харчуванняuk_UK
dc.titleВПЛИВ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ НА ГЛОБАЛЬНЕ ПОТЕПЛІННЯuk_UK
dc.title.alternativeВПЛИВ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ НА ГЛОБАЛЬНЕ ПОТЕПЛІННЯuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Розташовується у зібраннях:Кафедра громадського здоров'я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив_раціону_харчув_глобальне_потепління.pdf450.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.