Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/1874
Назва: | ВПЛИВ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ НА ГЛОБАЛЬНЕ ПОТЕПЛІННЯ |
Інші назви: | ВПЛИВ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ НА ГЛОБАЛЬНЕ ПОТЕПЛІННЯ |
Автори: | Циганенко, Олег Іванович Першегуба, Ярослав Володимирович Захарова, Надія Миколаївна Авраменко, Лариса Миколаївна Склярова, Наталія Анатоліївна Оксамитна, Людмила Федорівна |
Ключові слова: | Харчування глобальне потепління раціони здорового харчування |
Дата публікації: | бер-2020 |
Видавництво: | Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, Інститут гігієни та екології |
Бібліографічний опис: | Екологічні та гігієнічні проблеми сфери життєдіяльності людини (Збірка тез науково-практичної конференції з міжнародною участю) |
Серія/номер: | -; |
Короткий огляд (реферат): | Для України є перспективним еколого-економічний напрямок виробництва продуктів харчування - виробництво продукції органічного (біологічного, екологічного) землеробства. Хоча відносно такої продукції встановлюються більш жорсткі вимоги як стосовно якості, так і безпеки у порівнянні з традиційною аграрною продукцією. Важливим елементом поєднання здорового харчування з стійкими виробничими системами є створення та розвиток в Україні стійких аграрних систем. Ефективним шляхом до створення стійких аграрних систем є запровадження соціально-екологічного відповідального землекористування, тобто введення до практики положень сталого розвитку агросфери, поступовий перехід від традиційного до органічного агровиробництва, зменшення площі розораності аграрних угідь та обсягів використання пестицидів і мінеральних добрив. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/1874 |
ISSN: | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра громадського здоров'я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив_раціону_харчув_глобальне_потепління.pdf | 450.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.