Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/1874
Назва: ВПЛИВ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ НА ГЛОБАЛЬНЕ ПОТЕПЛІННЯ
Інші назви: ВПЛИВ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ НА ГЛОБАЛЬНЕ ПОТЕПЛІННЯ
Автори: Циганенко, Олег Іванович
Першегуба, Ярослав Володимирович
Захарова, Надія Миколаївна
Авраменко, Лариса Миколаївна
Склярова, Наталія Анатоліївна
Оксамитна, Людмила Федорівна
Ключові слова: Харчування
глобальне потепління
раціони здорового харчування
Дата публікації: бер-2020
Видавництво: Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, Інститут гігієни та екології
Бібліографічний опис: Екологічні та гігієнічні проблеми сфери життєдіяльності людини (Збірка тез науково-практичної конференції з міжнародною участю)
Серія/номер: -;
Короткий огляд (реферат): Для України є перспективним еколого-економічний напрямок виробництва продуктів харчування - виробництво продукції органічного (біологічного, екологічного) землеробства. Хоча відносно такої продукції встановлюються більш жорсткі вимоги як стосовно якості, так і безпеки у порівнянні з традиційною аграрною продукцією. Важливим елементом поєднання здорового харчування з стійкими виробничими системами є створення та розвиток в Україні стійких аграрних систем. Ефективним шляхом до створення стійких аграрних систем є запровадження соціально-екологічного відповідального землекористування, тобто введення до практики положень сталого розвитку агросфери, поступовий перехід від традиційного до органічного агровиробництва, зменшення площі розораності аграрних угідь та обсягів використання пестицидів і мінеральних добрив.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/1874
ISSN: -
Розташовується у зібраннях:Кафедра громадського здоров'я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив_раціону_харчув_глобальне_потепління.pdf450.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.