Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/1046| Назва: | НУТРИЦІОЛОГІЧНІ І ФІЗІОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ РИБ'ЯЧОГО ЖИРУ В ХАРЧУВАННІ ВАГІТНИХ ЖІНОК |
| Автори: | Козярін, І.П. Івахно, О.П. Сластін, В.В. Москальчук, Л.В. Шебалдова, К.О. |
| Ключові слова: | раціон харчування, поліненасичені жирні кислоти, рибячий жир, вагітні жінки |
| Дата публікації: | 2015 |
| Короткий огляд (реферат): | У сттті наведені сучасні дані щодо ролі поліненасичених жирних кислот в профілактиці та лікуванні серцево-судинних захворювань, попередженні дитячих вад розвитку, стресів, депресій та ін. патології. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/1046 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра громадського здоров’я, епідеміології та екології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Стаття-Рибячий-жир-2015.pdf | 290.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.