Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/5219
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарченко, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorКвіт, Христина Богданівна-
dc.contributor.authorХарченко, Вячеслав Вікторович-
dc.date.accessioned2025-10-30T09:24:20Z-
dc.date.available2025-10-30T09:24:20Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/5219-
dc.publisherЗбірник абстрактів об’єднаного Європейського гастроентерологічного тижня. м.Берлін. 04-07.10.2025рuk_UK
dc.relation.ispartofseries;4551-
dc.subjectМетаболічні/генетичні порушенняuk_UK
dc.subjectНеалкогольна жирова хвороба печінкиuk_UK
dc.titleВІД КИШЕЧНИКА ДО ПЕЧІНКИ: ВТРУЧАННЯ НА ОСНОВІ МІКРОБІОТИ ДЛЯ НАЖХПuk_UK
dc.title.alternativeFROM GUT TO LIVER: MICROBIOTA-BASED INTERVENTIONS FOR NAFLDuk_UK
Розташовується у зібраннях:Кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Abstract_4551.pdf30.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.