Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/1046
Назва: НУТРИЦІОЛОГІЧНІ І ФІЗІОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ РИБ'ЯЧОГО ЖИРУ В ХАРЧУВАННІ ВАГІТНИХ ЖІНОК
Автори: Козярін, І.П.
Івахно, О.П.
Сластін, В.В.
Москальчук, Л.В.
Шебалдова, К.О.
Ключові слова: раціон харчування, поліненасичені жирні кислоти, рибячий жир, вагітні жінки
Дата публікації: 2015
Короткий огляд (реферат): У сттті наведені сучасні дані щодо ролі поліненасичених жирних кислот в профілактиці та лікуванні серцево-судинних захворювань, попередженні дитячих вад розвитку, стресів, депресій та ін. патології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.inmeds.com.ua:8080/jspui/handle/lib/1046
Розташовується у зібраннях:Кафедра громадського здоров’я, епідеміології та екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття-Рибячий-жир-2015.pdf290.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.